Pressemeddelelse fra Lokalrådet: Sjovt skilt ved indkørslen til Stouby 🙂

Kunstneren Elias Nielsen har malet et meget detaljeret maleri over Stouby og omegn, hvor han med sirlige finurligheder har afsat sit store kunstneriske præg. Elias har brugt rigtig mange timer på maleriet, og har utallige gange været i ”marken” for at få detaljer med.Maleriet er trykt over på en metalplade, og pladen opsættes ved parkeringspladsen v. Vejlevej vest for Stouby, så rigtig mange fremover får mulighed for at standse op for at se det flotte værk over Stouby-området.

Vi håber på, at rigtig mange efterfølgende vil få inspiration til at besøge de naturskønne områder i Stouby og Omegn.Elias driver sammen med sin hustru Merete, ”Galleri Merete og Elias”: http://www.eliasart.dk/ De har begge været kunstnere i rigtig mange år. Elias er kendt for sine ”klovnemalerier” og i det hele taget motiver fra cirkusmiljøet, samt at han i en lang årrække producerede tv for både TV-Syd, DR, TV2 og lavede tegnefilm i europæisk sammenhæng.Maleriet er delvis finansieret med midler fra Erhvervsministeriets forsøgspulje, der har doneret kr. 150.000,- til Stouby og Omegns Lokalråds projekt ”Landsbyen som centrum for turisme”.

Beløbet er anvendt til dronefilm, foldere, nyt logo og maleriet udført af Elias. Udover honoraret har Elias bidraget med rigtige mange frivillige timer til at udføre maleriet. Vi glæder os til at afsløre maleriet fredag den 25. september mellem klokken 10 og 12 på P-pladsen ved indkørslen til Stouby fra Vejlesiden, og efterfølgende vil der være mulighed for at besøge ”Galleri Merete og Elias”, ”Gerdasminde”, Rosenvoldvej 15, 7140 Stouby, hvor der vil blive serveret en forfriskning. Her er der mulighed for at købe en plakat med maleriet i formatet 70cm x 100cm .Ole Flemming Lyse, formand for Stouby og omegns Lokalråd tlf.: 20 61 55 00

Ugeavisen skrev en fin artikel: Eventyrligt kort er kommet op ved Stouby: Det skal få trafikanter til at tage på udflugt